Pozitív Fegyelmezés 5 percben kártyák

Mire használhatók a kártyák?  - 52 tiszteletteljes megoldás a boldog családért!

Minden kártya egy javaslatot ír le, melyek alternatívaként szolgálnak. A kártyák alkalmasak a szülők, pedagógusok és gyermekek számára is. Cél, hogy mindenki rövid időn belül tiszteletteljes problémamegoldóvá váljon.

Használat (akcióban)

Tegyük a kártyákat mindenki számára könnyen elérhető helyre, hogy adott probléma esetén, egyszerű legyen a hozzáférés. (Érdemes az elején kevesebb kártyával kezdeni). Amikor valakinek (szülő, gyerek) problémája akad, húzhat egy kártyát, majd eldöntheti, hogy működhet-e a javasolt megoldás. Húzhat akár három kártyát is, és kiválaszthatja a leghasznosabbnak tűnőt.

Használat (nyugalmi időszakban)

Hetente egyszer kérjük meg a gyerekeket, hogy húzzon egy kártyát, majd beszéljük meg a rajta szereplő megoldást. Mindenki mondja el, hogyan értelmezi a kártyát.

Gyerekeknek segít:

Ezáltal a gyerekek megtanulják, hogy mit tehetnek, mikor dühösek, milyen lehetőségeik vannak, hogy érzelmeiket kifejezzék, milyen módjai vannak a problémák megoldásának.

Felnőtteknek segít:

Röviden megfogalmazott (színes képpel illusztrált) módszerek, melyek segítenek a gyerekek megértésében, segít társas és életvezetési készségek tanításában, és eszközöket kínál büntetés helyett.

Ára: 3990 forint

Jelenleg nem kapható. 

Pozitív Fegyelmezés Munkafüzet

A legfontosabb eszközök, módszerek és gyakorlatok találhatók meg ebben a munkafüzetben. Csoportfoglalkozásra tervezett, de önállóan is használható.

A Pozitív Fegyelmezés (Jane Nelsen) munkafüzet hivatalos fordítása (védett, licence díjas termék) 56 oldal, színes, tűzött, A5 füzet

A munkafüzet célja

Segítsen a bevetett fegyelmezési eszköztárunkat olyan eszközökkel leváltani, amelyek határozott korlátokat állítanak, de egyben jellemformálóan hatnak, a felelősség és az életismeret irányába terelik a gyereket, miközben mentesek a megalázástól és az öncélú, rejtett bosszúvágytól hajtott büntetéstől.

Fegyelmezés DE pozitívan, azaz a személyiségfejlődést és a kapcsolatokat előrevivő formában.

Ára: 2500 forint+ szállítási költség (690 Ft)

Jelenleg nem kapható. 

Pozitív Fegyelmezés 5 PERCBEN KÁRTYÁK PEDAGÓGUSOKNAK

Hogyan bátorítsunk? Hogyan vívhatjuk ki a tiszteletet? Hogyan teremthetünk nyugodt légkört az osztályteremben? Mit tehetünk jutalmazás és büntetés helyett?

Nem egyszerű a mai oktatási rendszerben pedagógusként megállni a helyünket! A mai kor gyermekei sem könnyítik meg a tanítást. Korlátozott lehetőségek között, most itt van 52 megoldás, különféle problémák kezelésére.

Koncentráljunk a megoldásra!

Minden kártya egy javaslatot ír le, melyek alternatívaként szolgálnak az iskolai problémák kezelésére.

A kártyacsomag kifejezetten pedagógusoknak, de szülőknek is ajánlott, az együttműködés erősítése végett.

Cél, hogy mindenki rövid időn belül tiszteletteljes problémamegoldóvá váljon.

Ára: 2500 forint+ szállítási költség (690 Ft)

Hasznosnak találtad? Oszd meg ismerőseiddel!