Pozitív Fegyelmezés

Következő csoport: 2019. április 30. keddi napokon 18:00-20:30
Telki, Csomópont Gyermekpszichológia Rendelő;
Kórház fasor 5, 2089 (Hold otthon) 2. emelet 201. szoba

Fegyelmezni, de pozitív, azaz személyiségfejlődést és a kapcsolatokat előrevivő formában.

A hagyományos büntetőeszközök a gyerek megalázására épülnek, amire ép lelkű gyerek csak ellenállással vagy önfeladással reagálhat. A tréning célja, hogy segítsen a bevett fegyelmezési eszköztárunkat olyan eszközökkel leváltani, amelyek határozott korlátokat állítanak, de egyben jellemformálóan hatnak, a felelősség és az életismeret irányába terelik a gyereket, miközben mentesek a megalázástól és az öncélú, rejtett bosszúvágytól hajtott büntetéstől.

Fegyelmezni szeretnénk, de pozitív? Azaz a személyiségfejlődést és a kapcsolatokat előrevivő formában?

A Pozitív fegyelmezés hasznos tippeket, eszközöket adhat azoknak, akik az egyensúlyt keresik szabadon engedés és korlátozás között. A tréning egyaránt szól szülőknek és tanároknak – mindenkinek, aki a hagyományos eszközöket valóban hatékonyakkal szeretné leváltani, vagy ilyeneket is beépíteni az eszköztárába. A Pozitív fegyelmezés hasznos és gondolatébresztő adalék bármely gyerekekkel foglalkozó ember számára.

5 alkalmas programsorozat (5 x 2,5 óra)

A Pozitív Fegyelmezés eszközöket adhat azoknak, akik az egyensúlyt keresik szabadon engedés és korlátozás között. A program mindenkinek szól, aki a hagyományos eszközöket valóban hatékonyakkal szeretné leváltani, vagy ilyeneket is beépíteni az eszköztárába.

A jelentkezéseket – csak e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével (lásd lentebb) – érkezési sorrendben tudom fogadni. (Megértéseteket köszönöm)
Maximum létszám: 6 fő!

A részvétel díja: 3500 Ft / alkalom (Összesen 5 alkalom, melyet egy összegben az első alkalommal kell befizetni) + Munkafüzet (Ára: 2500 Ft)

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet:

Hasznosnak találtad? Oszd meg ismerőseiddel!