Menu

+36 30 569 9449

Menu

Pozitív Fegyelmezés tréning

2018. november 6. délelőtt  a Kisgombos Padlásán! (Biatorbágy, Baross Gábor u.3)

5 alkalmas programsorozat (öt egymást követő kedd délelőtt 9:30-12:00, első alkalom: november 6.)

A tréning célja, hogy segítsen a bevett fegyelmezési eszköztárunkat olyan eszközökkel leváltani, amelyek határozott korlátokat állítanak, de egyben jellemformálóan hatnak, a felelősség és az életismeret irányába terelik a gyereket, miközben mentesek a megalázástól és az öncélú, rejtett bosszúvágytól hajtott büntetéstől.

Fegyelmezni, de pozitív, azaz személyiségfejlődést és a kapcsolatokat előrevivő formában.

A Pozitív Fegyelmezés eszközöket adhat azoknak, akik az egyensúlyt keresik szabadon engedés és korlátozás között. A program mindenkinek szól, aki a hagyományos eszközöket valóban hatékonyakkal szeretné leváltani, vagy ilyeneket is beépíteni az eszköztárába.

A jelentkezéseket – csak e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével (lásd lentebb) – érkezési sorrendben tudom fogadni. (Megértéseteket köszönöm)
Maximum létszám: 8 fő!

A részvétel díja: 3500 Ft / alkalom (Összesen 5 alkalom, melyet egy összegben az első alkalommal kell befizetni) + Munkafüzet (Ára: 3500 Ft)

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet:

Jelentkezéseddel automatikusan feliratkoztál a Pozitív Kommunikáció Portál hírlevelére. Amennyiben a későbbiekben nem szeretnél hírlevelet kapni, az első hírlevél láblécében lehetőséged van a leiratkozásra.

 

 

Hasznosnak találtad? Oszd meg ismerőseiddel!