Pozitív Fegyelmezés

2019. szeptember 12. 18:00
Herceghalom, KEK

Fegyelmezni, de pozitív, azaz személyiségfejlődést és a kapcsolatokat előrevivő formában. A hagyományos büntetőeszközök a gyerek megalázására épülnek, amire ép lelkű gyerek csak ellenállással vagy önfeladással reagálhat.

A tréning célja, hogy segítsen a bevett fegyelmezési eszköztárunkat olyan eszközökkel leváltani, amelyek határozott korlátokat állítanak, de egyben jellemformálóan hatnak, a felelősség és az életismeret irányába terelik a gyereket, miközben mentesek a megalázástól és az öncélú, rejtett bosszúvágytól hajtott büntetéstől.

Fegyelmezni szeretnénk, de pozitívan? Azaz a személyiségfejlődést és a kapcsolatokat előrevivő formában?

A Pozitív fegyelmezés hasznos tippeket, eszközöket adhat azoknak, akik az egyensúlyt keresik szabadon engedés és korlátozás között. A tréning egyaránt szól szülőknek és tanároknak – mindenkinek, aki a hagyományos eszközöket valóban hatékonyakkal szeretné leváltani, vagy ilyeneket is beépíteni az eszköztárába. A Pozitív fegyelmezés hasznos és gondolatébresztő adalék bármely gyerekekkel foglalkozó ember számára.

5 alkalmas programsorozat (5 x 2,5 óra)

A jelentkezéseket – csak e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével (lásd lentebb) – érkezési sorrendben tudom fogadni. (Megértéseteket köszönöm)
Maximum létszám: 12 fő!

Helyszín: Herceghalom, KEK (Herceghalom, Gesztenyés út 36.)

A részvétel INGYENES! (Az Esély Szociális Társulás, Szociális és Gyermekjóléti Központ támogatásában – Felelős: Plangár Petra, Érczi Zsolt) + Munkafüzet (Ára: 2.500 Ft)

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet:

Hasznosnak találtad? Oszd meg ismerőseiddel!