Beszélj úgy, hogy érdekelje... Tóthné Magasföldi Rózsa

Durcás gyerek, hiszti, kiabálások, sértődések, majd megfogadjuk, hogy holnaptól minden másképp lesz, azután kezdődik minden elölről… Megoldási javaslatok a sikeres szülő-gyerek kapcsolathoz!

Hivatalos szülői csoport!

„Csodálatos ​szülő voltam, mielőtt gyermekeim születettek volna!” 

Nem éreztük ezt gyakorló szülőként oly sokszor? Elméletben mindig sokkal könnyebben mennek a dolgok, de amikor saját családunkban kell szembenézni a durcás gyerekkel, a hisztivel, a kiabálásokkal, sértődésekkel, akkor megfogadjuk: Holnaptól másképp lesz! Azután kezdődik elölről, mert nem tudjuk, hogyan.

Ez a tréning segít megtanulni:

– hogyan birkózzunk meg gyerekeink csalódásaival, frusztrációival, negatív érzéseivel;
– hogyan mutassuk ki mérgünket anélkül, hogy bántóak lennénk;
– hogyan állítsunk fel határokat úgy, hogy megőrizzük a gyerekek szabadságát;
– mit tegyünk büntetés helyett;
– hogyan oldjunk meg családi vitákat.

Életből merített példák, gyakorlatias megoldások arra, hogy hogyan beszéljünk gyerekeinkkel, és hogyan hallgassuk meg őket.

Tisztelettel, megértéssel és józan logikával felépített módszerek, melyek egyaránt sikerrel alkalmazhatók bármilyen korú gyermeknél.

Segítségével  a szülő-gyerek kapcsolat örömtelivé, stresszmentessé, mindkét fél számára eredményesebbé varázsolható.

A jelentkezéseket – csak e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével (lásd lentebb) – érkezési sorrendben tudom fogadni. (Megértéseteket köszönöm)
Maximum létszám: 12 fő!

A részvétel díja: 3500 Ft / alkalom (Összesen 7 alkalom, melyet egy összegben az első alkalommal kell befizetni) + Munkafüzet (Ára: 3500 Ft)

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet:

Jelentkezéseddel automatikusan feliratkoztál a Pozitív Kommunikáció Portál hírlevelére. Amennyiben a későbbiekben nem szeretnél hírlevelet kapni, az első hírlevél láblécében lehetőséged van a leiratkozásra.

Hasznosnak találtad? Oszd meg ismerőseiddel!